Producenci
  • Szanowni Państwo,
    Uprzejmie informujemy, że w dniu 2 listopada 2018 nasza firma będzie zamknięta.

    Wszystkie zamówienia złożone w jakiejkolwiek formie w okresie od 1. do 4. listopada br. zostaną przyjęte do realizacji w poniedziałek, 5 listopada br.

    Wszystkie zamówienia będą realizowane sukcesywnie po 02.11.2018

    Przepraszamy za wszelkie niedogodności

    Pozdrawiamy

    BHPsklep24.pl

     

  •  

    Wybierz odpowiedni model dla siebie z obuwia JALAS !

  •  

     

    Sprawdź nasze ceny na modele PPO Strzelce Opolskie !

Polityka prywatności

Niniejsza Polityka prywatności dotyczy wszystkich Produktów oferowanych przez Sklep Internetowy bhpsklep24.pl i jest skierowana do Klientów Sklepu .

  1. Dane osobowe przekazywane przez Klienta są przetwarzane przez sklep bhpsklep24.pl z siedzibą w Gdańsku. Dane osobowe są chronione i przetwarzane w celu i w zakresie zgodnym z art. 13 ust.1 i ust. 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego I rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016r w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

 2. Dokonując rejestracji w Sklepie, Klient dobrowolnie wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych, zachowując prawo do wglądu, poprawy i usunięcia ich z bazy. 

3. Sprzedawca przestrzega zasad ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016r. oraz ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002r. Dane osobowe Klientów oraz ich adresy e-mail nie są udostępniane podmiotom trzecim, za wyjątkiem firm pośredniczących w transakcjach płatniczych, serwisów aukcyjnych oraz dostawców; dla których dane te są niezbędne do realizacji zamówienia, realizacji płatności czy dostarczenia przesyłki.

4. Wszystkie formularze służące do wpisywania informacji prywatnych, są umieszczone w bezpiecznym obszarze serwisu. Łączenie się z nimi odbywa się z użyciem scentralizowanego protokołu SSL 3.0 (Secure Socket Layer) RSA 128bit - gwarantowanym certyfikatem Powszechnego Centrum Certyfikacji prowadzonym przez Unizeto Technologies S.A. z siedzibą w Szczecinie, skutkiem czego wszystkie dane osobowe Klientów są szyfrowane i nawet w przypadku przechwycenia transmisji, niemożliwe do odczytania przez osoby nieupoważnione.

 5. Korzystanie z niektórych opcji serwisu, jak np. historia zakupów, jest możliwe tylko po dokonaniu rejestracji, która  jest dobrowolna i nie wymaga się jej do złożenia zamówienia. W czasie rejestracji Klient jest proszony o podanie imienia i nazwiska, adresu, adresu e-mail, numeru telefonu oraz hasła. Czynności rejestracyjne dokonywane są jednorazowo, a kolejne Zamówienia realizowane są na podstawie logowania się Klienta w Sklepie poprzez podanie loginu (adresu e-mail ) i ustalonego hasła. 

6. Login (adres e-mail)  i hasło mają charakter poufny. Klient ponosi wyłączną odpowiedzialność za szkody spowodowane ujawnieniem go osobom trzecim. Klient  korzystający z loginu i hasła zobowiązany jest do aktualizacji swoich danych podanych przy rejestracji, każdorazowo w przypadku ich zmiany. Odpowiedzialność za brak aktualizacji danych ponosi Klient.

7. Klienci, którzy nie są zarejestrowani, również mogą składać Zamówienia, wówczas przy każdym zakupie będą proszeni o podanie imienia, nazwiska, adresu dostawy oraz numeru telefonu i adresu poczty e-mail.

8. Dane gromadzone podczas rejestracji lub zakupu są wykorzystane do prawidłowej realizacji Zamówień, a także do śledzenia statusu Zamówienia i dokonywania w nim zmian na życzenie Klienta zanim zostanie wysłane. Klienci zachowują prawo do wglądu, poprawy oraz usunięcia swoich danych z bazy adresowej po zrealizowaniu Zamówienia. Czynności tych dokonać można z poziomu strony internetowej sklepu po zalogowaniu lub też poprzez kontakt z obsługą Sklepu.

9. Każdorazowy kontakt z obsługą Sklepu za pośrednictwem telefonu lub poczty e-mail, wiąże się z wykorzystaniem podanych danych w celu udzielenia odpowiedzi. Konsultanci kontaktują się z Klientami za pośrednictwem tych samych kanałów komunikacji.

10. Po złożeniu zamówienia, na podany adres e-mail wysyłane jest potwierdzenie przyjęcia zamówienia do realizacji, a w następnej kolejności bieżące informacje o przebiegu tego zamówienia.

 11. Sklep wysyła bezpłatne wiadomości e-mail (Newsletter) tylko do Klientów, którzy wyrazili zgodę na ich otrzymywanie. Newsletter zawiera informacje związane z ofertą oraz działalnością sklepu i nigdy nie będzie wykorzystywany do rozsyłania reklam lub informacji osób trzecich. Użytkownik ma możliwość rezygnacji z Newslettera w dowolnym momencie korzystając z formularza na stronie internetowej lub wysyłając maila z informacją o rezygnacji.

 12. Klient dokonujący zakupu w sklepie wyraża zgodę na przekazanie swojego adresu e - mail do Grupa Allegro Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu oraz na przetwarzanie przez Sklep oraz Grupa Allegro Sp. z o.o., danych osobowych Klienta w celu wypełnienia ankiety z opinią o dokonanej transakcji w Sklepie http://bhpsklep24.pl (zgodnie z obowiązującymi przepisami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997).

 13.Sklep korzysta z plików typu cookie , które gromadzą informacje związane z korzystaniem ze Sklepu internetowego przez Klienta w celu utrzymania sesji Klienta (po zalogowaniu na Konto), dzięki której Klient nie musi na każdej podstronie Sklepu ponownie wpisywać Hasła.

14. Pytania dotyczące ochrony prywatności należy kierować na adres e-mail sklep[at]bhpsklep24.pl. 

15. Dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w celu realizacji umowy.

16. Klient ma prawo wglądu do swoich danych, żądania ich korekty lub uzupełnienia oraz ich usunięcia.


 

Masz dodatkowe pytania, lub nie znalazłeś interesujących Cię informacji skontaktuj się z nami:

telefon (+48) 881 590 802

e-mail: info@bhpsklep24.pl

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl